Organisatie

De kracht van ons bedrijf komt voort uit onze jarenlange ervaring, expertise en onze enthousiaste medewerkers. Of het nu gaat om goederen als enveloppen, flenzen, platen, specerijen, kantoorartikelen, bouwmaterialen, pakkingen, profielen of verschillende lengtes, telematica of shipspares; uw goederen zijn bij ons in goede handen. Ook de verscheidenheid in gewicht is voor ons geen uitdaging, van 1 gram tot 39.000 kg, Om de verschillende goederen zo efficiënt mogelijk te vervoeren, beschikken wij over een breed scala wagens, van bestelauto tot trekker-oplegger semidiep met uitschuif tot 20 mtr. Ook beschikken wij over verschillende koelwagens.

Snelweg is keeping it cool!

 

Tevens zijn onze auto’s voorzien van allerlei preventie-apparatuur en roetfilters om snel, veilig en milieubewust te kunnen werken.
Onze service strekt zich uit van een simpel telefoontje tot een complete logistieke oplossing, in Nederland en West Europa.
Bovendien houdt ons Track- en Tracesysteem ons continue op de hoogte waar uw lading zich bevindt.

Onze bakwagens en opleggers zijn voorzien van ideale laad- en losmogelijkheden, zoals een laadklep, kraan of kooiaap. Voor specifieke informatie nodig ik u uit om onze planafdeling te bellen.

Snelweg your Guide in The world of Logistics.