Kistenfabriek

Sorry, this entry is only available in Dutch.

Snel, flexibel en op maat uw goederen beschermen? Onze in-huis kistenfabriek vervaardigt onder ISPM15-certificering alle soorten transportkisten: van pallet tot beurskist. In allerlei kwaliteitssoorten: van vuren tot hoogwaardig multiplex en met bijpassend professioneel hang- en sluitwerk. Voor luchtvracht en scheepvaart. Ook inpakken op locatie is mogelijk.

Mechanische impact

Verpakkingen dienen in eerste instantie bescherming te bieden tegen horten en stoten. Tevens moeten zij het gewicht van het product kunnen dragen qua materiaal en qua verbindingen. De eerste constructie is uiteraard van doorslaggevend belang. Niet alleen het maken van de kisten is belangrijk, maar ook het juist plaatsen van het product is van groot belang. Wij bieden dat aan als extra service.

Atmosferische invloeden

Vocht- en temperatuurverschillen kunnen leiden tot oxidatie aanslag of problemen in elektronische schakelingen. De duur van het transport is hierin ook een factor. Advies vanaf onze kant is dan ook een standaard procedure.

Wettelijke beperkingen

Het is voor transporten naar bijvoorbeeld China van belang dat de tranportkisten gecertificeerd zijn. Het hout dat wordt gebruikt voor de transportkisten moet een Heat Treatment hebben ondergaan zodat het zeker is dat er geen levend ongedierte in het hout zit.
SPECIALS UNDER CONSRUCTION

SPECIALS UNDER CONSRUCTION

UNDER CONSTRUCTION

SPECIALS

SPECIALS

UNDER CONSTRUCTION

UNDER CONSTRUCTION TEKENINGEN

UNDER CONSTRUCTION TEKENINGEN

UNDER CONSTRUCTION