Kwaliteit

Kwaliteit mag nooit een loze kreet zijn. En dat is het bij ons dan ook niet. Wij opereren op excellent niveau. Als een van de zestien koeriersbedrijven in Nederland mogen wij het Keurmerk Transport & Logistiek, van Transport & Logistiek Nederland (TLN), voeren. Dit keurmerk biedt een aantal waardevolle voordelen voor transportbedrijven, onze klanten en – in bredere zin – ook de maatschappij. We noemen ze hier nog even uitgebreider.

Aan de hand van duidelijke omschrijvingen zijn wij in staat kritisch naar ons eigen bedrijf te kijken. Waar kan het nóg efficiënter? Waar liggen kansen? Welke punten vragen om verbetering? Door onze onderneming in kaart te brengen, krijgen we een praktisch instrument in handen om de interne processen optimaal te beheersen.

Als keurmerkhouder onderscheiden wij ons van onze concurrenten. Het Keurmerk draagt bij aan een goede relatie met en een positieve indruk op bestaande en potentiële klanten. U gaat met een betrouwbare partner in zee.

Wanneer een ondernemer weet wat hij waard is, staat hij veel sterker in onderhandelingen. Daarmee kunnen we voor u betere voorwaarden bij derden afdwingen. Bovendien is de toekenning van het certificaat een beloning voor de inspanningen van onze medewerkers.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is niet zomaar een trend, het is een essentieel onderdeel van onze activiteiten. TLN wil de komende jaren nóg meer aandacht besteden aan MVO-aspecten die onderdeel zijn van het Keurmerk Transport & Logistiek. Als gecertificeerde bedrijf laten wij zien dat we onze onderneming leiden met respect voor mens, natuur en maatschappij.

 

keurmerk

Keurmerk

Als een van de zestien koeriersbedrijven in Nederland mogen wij het Keurmerk Transport & Logistiek voeren. Het Keurmerk Transport & Logistiek biedt een aantal waardevolle voordelen voor transportbedrijven, onze klanten en – in bredere zin – ook de maatschappij. Het keurmerk:

• garandeert dat u snel en goed wordt geholpen
• geeft duidelijkheid over wat u kunt verwachten
• bevestigt dat we gaan voor de win-win-situatie
• laat zien dat MVO serieus wordt genomen.

Neem contact met ons op