Nu

Gevarieerd wagenpark
Om de uiteenlopende goederensoorten zo efficiënt mogelijk te vervoeren, beschikken wij over een breed scala voertuigen: van bestelauto tot trekker-oplegger semi-diep. Voor speciaal transport hebben we de beschikking over onder meer een autolaadkraan tot 65 tonmeter, met lier. Divers lengte-breedte-hoogtevervoer is daarmee mogelijk. Ook kunnen we uiteenlopende koelwagens inzetten. Onze auto’s zijn uitgerust met Euro 6-norm motoren om te voldoen aan de voortdurend strenger wordende Europese emissiestandaard. De bakwagens en opleggers kennen ideale laad- en losmogelijkheden, zoals een laadklep, kraan of Kooiaap.

Kwaliteit
VCA
Al onze chauffeurs bezitten het Veiligheidscertificaat VCA. Dat is niet voor niets. VCA staat voor: Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Deze certificering is dus in het leven geroepen voor aannemers en haar medewerkers. Zij mogen in de regel enkel op bouwterreinen werkzaamheden verrichten mits zij VCA-gecertificeerd zijn. Om ook aan deze strenge eisen te kunnen voldoen – en daarmee tegemoet te komen aan onze opdrachtgevers in de aannemerij – hebben wij onze chauffeurs het VCA-certificaat laten behalen. Ook zij mogen dus bouwterreinen betreden.

Keurmerk Transport & Logistiek
Wij waren een van de eerste bedrijven in Nederland die werden onderscheiden met het Keurmerk Transport & Logistiek. Dit betekent onder meer dat alle processen binnen ons bedrijf nauwkeurig worden bijgehouden. Alles staat op papier, iedereen weet wat hij moet doen en wat er onderweg gebeurt.

TVM Preventieprijs
We hebben in 2007 als eerste transporteur in Nederland de TVM Preventieprijs ontvangen. Preventie is een sleutelwoord binnen onze organisatie. Van onderhoud van het materieel en het wagenpark, het rijden met winterbanden, tot de logistiek rond het laden en lossen en veiligheid voor het personeel. En daar handelen we tot op de dag van vandaag naar.

vrachtwagen_container_1920x700