Toekomst

John Bijvoets
John Bijvoets is general manager van Snelweg Transport en Koerierservice BV. Sinds september 2016 is hij directeur van de nieuw opgerichte tak Snelweg Logistics BV. Samen met Berry Antonissen maakt hij Snelweg klaar voor de toekomst. Het doel blijft als vanouds: de klant ontzorgen daar waar mogelijk.

john

Logistics
Tegemoetkomend aan de veranderende markt is Snelweg Logistics BV opgericht: een eigen BV, werkend volgens de Fenex-voorwaarden. Daarvoor maken we gebruik van een dekkend Europees netwerk. Voor u als klant is dat de garantie dat uw goederen altijd tegen het scherpste tarief én onder de beste condities worden vervoerd. Ook groupage, zowel nationaal als internationaal, maakt onderdeel uit van ons verder uitgebreide pakket aan dienstverlening. Groupage verzorgen we voor onder andere scheepvaart, petrochemie en offshore. Het betreft hoogwaardig koerierswerk, waarbij al onze chauffeurs het Veiligheidscertificaat VCA bezitten.

ICT/automatisering
De digitale ontwikkelingen staan nooit stil en wij omarmen ze! We zijn innovatief door de mogelijkheden van ICT ten volle te benutten. Zo werken we met Flowlogics TMS, Flowlogics WMS, het Data2Track track & trace-systeem, een drivers-app en verschijnt de Proof of Delivery direct op e-mail. Transport wordt er alleen maar beter van.