Transport

Om de uiteenlopende goederensoorten zo efficiënt mogelijk te vervoeren, beschikken wij over een breed scala voertuigen: van bestelauto tot trekker-oplegger semi-diep met uitschuif tot 20 meter. In ons wagenpark bevindt zich ook een autolaadkraan die onder exceptioneel vervoer opereert.

test5

Snelweg CL-Service (Contract Logistiek)
Bij contractwerk vervoeren wij in opdracht van een opdrachtgever een vast aantal keren per periode, gedurende een van te voren overeengekomen termijn. Dat geeft zekerheid en voorkomt onnodig repeterende werkzaamheden. Iedereen weet waar hij aan toe is

Snelweg PS- Services (Product Specifiek)
Voor speciaal transport hebben we de beschikking over onder meer een autolaadkraan tot 65 tonmeter, met lier. Daarmee is uiteenlopend lengte-breedte-hoogtevervoer mogelijk. Ook kunnen we uiteenlopende koelwagens inzetten. Snelweg is keeping it cool…

Snelweg LM- Services (Last-Minute)
De last-minutes brengen ons door heel Europa. Daarbij verzorgen we ook de volledige documentenstroom, met uitzondering van de douanepapieren. Onze chauffeurs hebben allen een Verklaring Omtrent het Gedrag en bezitten het Certificaat Medewerker Luchtvracht. Voor dit hoogwaardig koerierswerk bezitten zij bovendien het Veiligheidscertificaat VCA. Zij mogen op alle scheepswerven en in fabrieken in heel Europa hun vrachtwagen uit, waar veel van hun collega’s in de cabine moeten blijven. Wij vinden dat een waardevolle uitbreiding van hun bevoegdheden.
Sneltransport gebeurt met de meest uiteenlopende vervoermiddelen: van koel- en bakwagentjes, combo’s, bussen, bakwagens, BE-combinaties, trekker-opleggers, diepladers, semi-diepladers en trailers. Met onze Euro 6-norm vrachtauto’s kunnen wij ook actief zijn op de Eerste en Tweede Maasvlakte. We vervoeren gevaarlijke stoffen (stukgoed) in de klassen 2, 3, 4, 5, 6, 8 en 9.